Psykolog i Odense - TidensPsykologer med parterapi
 

 

Christian Stewart-Ferrer

Autoriseret psykolog

Specialist og Supervisor i Psykoterapi

 

Specialist og Supervisor i Klin. Børne- og Ungdomspsykologi

Ekstern lektor i Psykologi ved Syddansk Universitet

christian@tidenspsykologer.dk

 

Uddannet cand.mag. og cand.pæd.psych. samt medlem af Dansk Psykolog Forening.

 

Christian har mange års erfaring inden for terapi – individuel såvel som par- og familieterapi - med både børn, unge og voksne.

 

Er efteruddannet dels som kognitiv terapeut, dels som systemisk-narrativ familieterapeut. Christian er desuden efteruddannet EMDR-terapeut – en tilgang, som benyttes ved traumebehandling.

Hans kongstanke er, at de terapeutiske redskaber skal tilpasses det enkelte menneskes behov (ikke omvendt), i en åben samarbejdsrelation. Han lægger vægt på et trygt og accepterende rum som ramme for en søgen efter veje frem.

 

Erfaring med Aspergers Syndrom/autisme; grænsepsykose (GUA); angst/fobier/nervøsitet; depression; identitets- og selvværdsspørgsmål; sorg, tab og andre livskriser; pårørende til mennesker med psykisk sygdom; m.m.

 

Tilbyder desuden supervision og kursuselementer dels til psykologer på autorisations-, specialist- og supervisorniveau, dels til forskellige andre faggrupper (f.eks. behandlere, socialrådgivere, pædagogisk personale m.fl.). Sidstnævnte efterspørger (ud over det nævnte) ofte f.eks. input omkring personlighedsstrukturer samt om kommunikation og konflikthåndtering.

 

Christian tilbyder konsultationer på dansk, engelsk, norsk, svensk og tysk.

 

Modtager ikke klienter henvist via egen læge. 

 
 
 

Tilbage